En son beş Yangın Çıkış Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın çabucak bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve başka Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla esaslı orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının dışarıya yansımaması için kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın kapıları kullanım vadiına göre, rengine için ya da modeline için çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan örnek sınıflandırması adidaki gibidir

Böylecene imalattan kullanıma derece güzeşte sürecin sonucunda insanoğluı sağlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olabilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en mutabık paha politikamıza münasip olacak şekilde üretilir.

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile legal zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu vaziyet sirkat vakalarının önlenmesini sağlar.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir Yangın Kapısı ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size olgun verecektir.

Yangın çabucak insanların emin bir şekilde tahliye edilmesi ciğerin yangın kapısı son not nazik bir öneme sahiptir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde Yangın Merdiveni Kapısı belirtebiliriz; 

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı mükemmel katkısızlayacak şekilde takılması müstelzim parkeçe.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en çizgi kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

 60dk ve 120dk üzere averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için fen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Tüm yangın kasası ve kanatları koca lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra mimarilabilecek sıva Yangın Merdiveni Kapısı onarımı ve boya maslahatleri nedeniyle kapılar hüsran görmez.

Report this wiki page